Å koordinere oppgaver som omfatter ulike avdelinger og/eller ulike bransjer kan ofte være kaotisk. For å få oversikt over sammenhengen i oppgavene som skal løses er det en fordel at bare én person har det overordnede ansvar. På denne måten blir jobben utført mer målrettet og helhetlig.

Man får vanligvis ikke bedre varer og tjenester enn det man bestiller. I praksis betyr dette at når mennesker uten den spesifikke bransjekunnskap tjenesten tilhører skal kjøpe inn varer og tjenester blir ikke kvaliteten optimal 

KoKoo tilbyr overblikk og sammenheng mellom kommunikasjonsaktivitetene, og skaffer nødvendig kompetansen etter behov.

Profesjonelle innkjøp er økonomisk

Å ha kunnskap om hvem som er best rustet til å påta seg de ulike delene i en større oppgave, kan resultere i både høyere kvalitet og lavere pris. Årsaken til dette ligger i tiden som spares når man kjenner kundens mål, og derfra velger den i markedet som tilbyr best løsning til best pris.

Spesielt innen bransjer som endrer seg fort - medier, markedsføring, IT og grafisk produksjon - er det tidkrevende å være oppdatert på tilbudsiden. I tillegg kreves det en viss fagkunnskap for å kjøpe inn riktige tjenester.

KoKoo bruker mye tid på å overvåke bransjer i rask endring.

 

Ring eller send e-post allerede i dag for en uforpliktende samtale. Tlf nummer og adresse finner du øverst på siden.